Boliger til sælger af ejeren – “FSBOs”- og køber Brokers

Du sælger dit hjem som en FSBO (til salg af ejeren), og du bliver irriteret, når fast ejendomsmæglere kalder du, højre? Der er en rimelig reaktion, når du laver alt arbejdet til at markedsføre din ejendom for at redde tusindvis af dollars i mægler provisioner. Men når en “køber broker” opkald, kan du lytte.
Hvorfor lytte
At forstå hvorfor jeg siger, at vi skal forstå funktioner “notering mæglere” og “køber brokers.” Ejendomsmæglere kan og tjener begge funktioner, selvom nogle specialiserede.
Nogle mæglere, der kalder du er interesseret i notering dit hjem. De ønsker at markedsføre dit hjem for dig. Mængden af Kommissionen opkrævet for denne service varierer, men hvor jeg bor, de fleste mæglere liste hjem for en Kommission på 6 procent af salgsprisen. Når hjemmet sælger, hvis et andet mæglerfirma har bragt køber til tilbud, betaler notering mægler den sælgende mægler, halvdelen eller 3 procent.
Når du med succes opererer som en FSBO, du får folk til at komme og se på dit hus eller condo, eller hvad, og du behøver ikke en notering agent. Men hvad nu hvis du har gjort dette for et stykke tid og ingen af tilskuere er blevet konverteret til en køber? Hvad derefter?
Godt, hvis en mægler ringer til dig og siger, at han eller hun arbejder med købere og de vil gerne være i stand til at vise dit hjem, skulle måske du overveje det. De formentlig kun forvente omkring halvdelen typisk notering Kommissionen. Som stadig tillader dig at gemme alvorlige penge. Måske kan du selv forhandle ned en smule fra halvdelen. Dette gælder især, hvis dit hjem er korrekt prissat over gennemsnitsprisen for et hjem i dit område. I mit område, hvor 3 procent til en sælgende mægler er ofte accepteres, har jeg set mæglere acceptere 2,5 eller endda 2 procent. Det gør ikke ondt for at spørge.
Som en bonus i denne situation får du en person, der er vidende om processen med en interesse i at få handlen til afvikling. Sandt, de ikke repræsentere dig. De repræsenterer køberen, men køberen ønsker dit hjem og mægleren ønsker en payday. I korte, har køber broker incitament til at sætte et oar, når der opstår problemer.
Ikke misforstå mig. Jeg er ikke for en anden tyder på, at du betaler mere end nødvendigt at sælge dit hjem. At tage først, navne og telefonnumre på “køber brokers”, der kalder dig. Derefter, hvis du finder du nødt til at ringe tilbage dem, der imponerede du.
Der er en mellemvej mellem vil det alene og notering med en mægler. Hvis du opdager, du skal, kan denne mellemvej være værd at undersøge gennem køber brokers.

One comment

  1. After research a number of of the blog posts on your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and shall be checking back soon. Pls try my site as nicely and let me know what you think.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.