Bedste Sci Fi Lydbøger – Del 2

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge de bedste Sci-Fi-lydbøger. Lydbøger kan bruges til at lytte under kørsel, rengøring eller andre gøremål i dit hjem. Du behøver ikke engang at tage en bog. Lydbøger kan bruges, mens du laver andre aktiviteter. De bedste lydbøger er dem, du læser. Få mere at vide om science fiction-lydbøger.

Nnedi Okorafor er den oprindelige skaber af fantasy genren. Hun har også skabt nogle af de bedste science fiction lydbøger. Samlingen indeholder cry’s lige fra klassiske historier til de nyeste sci fi hits. Gør dig klar til en helt anden verden! Gør dig klar til at lytte! Nnedi Okorafor Audiobook Collection indeholder 11 lydbøger med Star Trek og Babylonian Nights samt Percy Jackson og Olympians.

Randa Jarrars Xenogenese har været en af mine personlige favoritter. Denne fantasy lydbog funktioner Xenogony, en ung hovedperson i mennesker, der bor på en planet styret af mennesker. Randa Jarrar finder sted på Jorden i det 22. århundrede. Det er her et stort soludbrud har skabt et dramatisk skift i det atmosfæriske tryk. Dette skift påvirker et par tusinde mennesker på Jorden, herunder mennesker, der er blevet omdannet til Xenogones. Randa skal lære kontrol over sine nyfundne evner til at redde sin verden som Xenogones angreb mennesker.

Nnedi Okorafors trilogi af lydbøger af The Rook bør også nævnes. Dette er første bind af en 10-bogs serie om Maqbool fida Husains liv. Nnedis handlinger med at støtte modstandsbevægelsen mod general Zia ul Haq som barn blev betragtet som forræderiske af Pakistans sikkerhedstjenester. Det første bind af denne trilogi vil intriger dig. Det skildrer det øjeblik Nnedi fanger Haqbool og holder ham over en pool. De næste bind af trilogien er lige så spændingsfyldte og tilføje endnu mere intriger.

Charles de Lint’s Darkison er uden tvivl min yndlingsroman. Dette er Lint’s sidste bind i hans multi-volumen episke. Den indeholder hovedpersonerne fra de første tre romaner. Selv om jeg må indrømme, var jeg ikke forventer den endelige rate af Lint’s episke at være så underholdende som de første tre, jeg stadig nød den sidste rate. Historien finder sted 60 år efter begivenhederne i de tidligere bøger, og er sat i London i dag. Rollebesætningen omfatter nogle kendte skuespillere som Ian McShane (Darth Vader), Sienna Guillory (Alice i Eventyrland), Emory D. (The DaVinci Cod), Andy Garcia (“Glee”), Rachael Leigh cook (Abercrombie og Fitch) og mange andre. Darkly Prey har også en bog om den lyse brigade, der er nævnt i denne roman.

Endelig må jeg give min personlige top anbefaling til R. A. Salvatore’s The Inner Light. Dette er let en af mine favoritter. Det er bredt betragtes som den bedste sci fi lydbog gratis. Denne bog anbefales stærkt til alle, der ikke har læst serien, og dem, der er interesseret i rummet opera genren. Historien er fascinerende, figurerne er godt tegnet, og plottet er medrivende. Denne lydbog er meget underholdende, og du vil ikke være i stand til at sætte den ned. Du kan endda finde dig selv ønsker at lytte til det mere end én gang!